AVÍS LEGAL

Aquest Avís Legal estableix les condicions dús de la Pàgina Web. La utilització d'aquesta atribueix al navegant la condició d'Usuari, la qual cosa implica l'adhesió i el compromís de compliment de totes i cadascuna de les condicions contingudes en aquest Avís Legal, en la versió publicada en el moment en què s'hi accedeixi, per això es recomana a l'Usuari llegir aquest Avís Legal atentament cada vegada que accedeixi a la Pàgina Web. Aquestes Condicions seran aplicables amb independència de lexistència daltres condicions específiques aplicables a determinats serveis que es prestin a la Pàgina Web.

Dades identificatives del Prestador de Serveis

Denominació: VESTEL HOLLAND B.V. SUCURSAL EN ESPAÑA (d'ara endavant, VESTEL)

Domicili: Paseo doce Estrellas, 2 - piso 3 A, Madrid, 28042 , Madrid.

CIF: W0098121G

Inscrita en el Registre Mercantil, Tom 42.408, Llibre 0, Foli 162, Secció 8, Full M-750576, Inscripció o anotació: 1, Any Pre. 2021.

Contacte: VESTEL agraeix anticipadament tota mena de suggeriments, rectificacions o comentaris que contribueixin a evitar o solucionar qualsevol tipus d'incidència o irregularitat a la pàgina web de la manera més ràpida i eficient possible. Aquestes comunicacions es poden enviar per e-mail vestel@vestel.es.

Termes i Condicions d'ús

Els termes i condicions recollits en aquest Avís Legal seran aplicables a totes aquelles pàgines que figuren dins del Mapa del Lloc, que són les úniques compreses en aquesta Pàgina Web.

L'accés a aquesta Pàgina Web és responsabilitat exclusiva dels Usuaris i suposa acceptar aquests termes i condicions d'ús. La utilització de determinats serveis implicarà així mateix l'acceptació, sense cap reserva, de les normes particulars o instruccions que VESTEL pogués establir en qualsevol moment amb caràcter específic, substitutiu o complementari al de les presents condicions generals.

L'Usuari ha de fer un ús lícit d'aquesta Pàgina Web i els seus serveis d'acord amb aquests termes i condicions d'ús i amb la legalitat vigent.

VESTEL podrà modificar unilateralment els termes i les condicions d'ús d'aquesta Pàgina Web mitjançant la seva publicació en aquest avís legal, i produiran efectes des del mateix moment de la seva publicació.

Navegació

Tot i haver adoptat les mesures tècniques al seu abast, VESTEL no es responsabilitza ni garanteix que l'accés a la pàgina web sigui ininterromput o estigui lliure d'error. Tampoc no es responsabilitza o garanteix que el contingut o programari al qual es pugui accedir a través de la Pàgina Web, estigui lliure d'error o causi un dany. En cap cas, VESTEL serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l'accés i la navegació per la Pàgina Web, incloent-hi, però no limitant-se, els ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus .

VESTEL no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als Usuaris per un ús inadequat de la Pàgina Web. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer mentre l'Usuari navega per ella.

Accés i seguretat

L'accés als serveis transaccionals i aquells que inclouen la captura de dades personals es fa en un entorn segur utilitzant protocol SSL (Secure Socker Layer) de 128 bits. El servidor segur estableix una connexió de manera que la informació es transmet xifrada. Això assegura que el contingut transmès només és intel·ligible per a l'ordinador client i el servidor de VESTEL. L'Usuari pot comprovar que es troba dins d'un entorn segur si a la barra d'estat del vostre navegador apareix un cadenat tancat. La garantia de seguretat dels nostres servidors està recolzada per un certificat expedit pel nostre proveïdor de serveis web. Aquest certificat garanteix que el client està comunicant les dades a un servidor de VESTEL i no a un tercer que intentés fer-se passar per aquesta.

Actualitat i Modificacions a la Pàgina Web

La informació que apareix a la Pàgina Web és la vigent a la data de la seva última actualització. VESTEL no es fa responsable de l'actualitat i idoneïtat de les informacions contingudes a la mateixa.

No es podrà alterar, canviar, modificar o adaptar la pàgina web per part de l'usuari. VESTEL es reserva la facultat d'efectuar totes les actualitzacions, canvis i modificacions que consideri convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense avís previ.

Blog i Fòrums d'Opinió

Els missatges, comentaris, dades o opinions abocades al Blog o fòrums d'opinió que puguin habilitar-se a la Pàgina Web són emmagatzemats tal qual, per a l'únic servei al qual estan destinats, que és informar, opinar i servir de contacte entre Usuaris . VESTEL no es fa responsable ni s'identifica amb els comentaris o les opinions abocades als fòrums per part de cap Usuari.

No s'admetran intervencions al Blog o als fòrums amb referències a temes racistes o sexistes, ni s'admetrà cap intervenció que derivi en aspectes personals, ja sigui mitjançant insults, comentaris, crítiques no constructives o meres al·lusions que puguin atemptar contra el dret a la privadesa dels Usuaris d'aquesta web o de persones o entitats alienes a aquesta web. Qualsevol Usuari podrà informar de l‟existència d‟aquest tipus d‟intervencions informant a vestel@vestel.es.

No està permès fer ús del Blog o fòrum per fer correu brossa, publicitat off-topic, captar adreces de correu electrònic o qualsevol tipus d'acció il·legal.

La responsabilitat sobre la informació i sobre les activitats dutes a terme al fòrum són exclusivament de l'Usuari, eximint VESTEL de qualsevol responsabilitat que hi tinguin origen si aquestes són il·lícites o lesionen béns o drets d'un tercer. VESTEL es reserva el dret d'anul·lar, cancel·lar, esborrar qualsevol comentari o denegar l'accés a qualsevol Usuari que incompleixi aquesta normativa o sigui il·legal. No obstant això, de conformitat amb l'article 16 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, VESTEL no és responsable per la informació o comentaris inclosos pels usuaris.

Quan VESTEL tingui coneixement efectiu que lactivitat o la informació emmagatzemada és il·lícita o que lesiona béns o drets dun tercer els retirarà de manera immediata.

Està prohibida la reproducció dels continguts del bloc o fòrum d'opinió sense prèvia autorització.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Aquesta Pàgina Web, el seu codi font i els continguts que estan protegits per la Llei de Propietat Intel·lectual. No poden ser objecte dexplotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació, llevat que hi hagi autorització expressa dels titulars dels drets.

El disseny, imatges, rètols, signes distintius, nom comercial, les marques, logos, productes i serveis que conté aquesta pàgina web es troben protegits per llei de propietat industrial.

VESTEL és titular o llicenciatari de tots els drets sobre el contingut d'aquesta Pàgina Web i posseeix legítimament en exclusiva els drets d'explotació sobre aquests, excepte aquells drets de determinats proveïdors amb què s'hagi signat el corresponent contracte per a la provisió de continguts i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial i els són aplicables, igualment, aquestes condicions.

L'accés a aquesta Pàgina Web no atorga als Usuaris dret, ni cap titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual o industrial ni dels continguts que allotja. Els Usuaris que accedeixin a aquesta Pàgina Web no podran copiar, modificar, distribuir, transmetre, reproduir, publicar, cedir ni vendre els elements anteriorment esmentats o crear nous productes o serveis derivats de la informació obtinguda sense que hi hagi autorització expressa i per escrit dels titulars dels drets.

Queda terminantment prohibida l'alteració del contingut o l'estructura d'aquesta pàgina web per part de l'usuari.

En cas que vostè enviï informació de qualsevol tipus a VESTEL, declara, garanteix i accepta que té dret a fer-ho lliurement, que aquesta informació no infringeix cap dret de propietat intel·lectual, de marca, de patent, secret comercial, o qualsevol altre dret de tercer, que aquesta informació no té caràcter confidencial i que aquesta informació no és perjudicial per a tercers.

VESTEL es reserva la possibilitat d'exercir les accions judicials que corresponguin contra els usuaris que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual i industrial.

Hipervincles

La Pàgina Web podrà incorporar enllaços d'accés (hipervincles o links) a altres pàgines web de les quals VESTEL no n'és titular. En cap cas, aquesta possibilitat implicarà l'existència de relació entre VESTEL i el titular de la web a què aquest hipervincle redirigeix, ni tan sols la seva aprovació o acceptació. VESTEL tampoc serà responsable de la licitud dels continguts abocats a la mateixa.

Qualsevol altra web tindrà prohibida la incorporació d'un hipervincle a la pàgina web de VESTEL, sense la seva autorització expressa. En qualsevol cas, aquesta autorització implicarà que l'hiperenllaç no es faci de manera que perjudiqui la imatge pública i de marca de VESTEL o de la pròpia pàgina web, així com dels tercers que hi apareguin referenciats.

VESTEL retirarà qualsevol enllaç tan bon punt tingui coneixement per qualsevol mitjà de la il·licitud del seu contingut o que des d'aquests es lesionen béns o drets d'un tercer.

Política de Privadesa de la Pàgina Web

Per a més informació sobre la nostra política de protecció de dades i privadesa consulteu la nostra Política de Privadesa.

Ús de galetes

Per a la utilització de la nostra pàgina web cal la utilització de cookies. Les galetes s'utilitzen amb la finalitat de facilitar la navegació i oferir un servei personalitzat i més àgil, així com una eina estadística per obtenir dades estadístiques de l'ús del web. En cap cas no s'utilitzen per emmagatzemar informació que pugui identificar l'Usuari. Per a més informació, consulteu la nostra Política de Cookies.

Legislació Aplicable i Jurisdicció Competent

Els termes i condicions que regeixen la Pàgina Web i totes les relacions que es puguin derivar es troben salvaguardades per la legislació espanyola.

Qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l'accés o la utilització de la pàgina web se sotmet a la jurisdicció exclusiva dels jutjats i tribunals de Madrid (Espanya).

VESTEL HOLLAND B.V. SUCURSAL EN ESPAÑA 

Tots els drets reservats.

This store asks you to accept cookies for performance, social media and advertising purposes. Social media and advertising cookies of third parties are used to offer you social media functionalities and personalized ads. Do you accept these cookies and the processing of personal data involved?

Necessary cookies
Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.
Cookie name Provider Purpose Expiry
PrestaShop-# icecool.com.es This cookie helps keep user sessions open while they are visiting a website, and help them make orders and many more operations such as: cookie add date, selected language, used currency, last product category visited, last seen products, client identification, name, first name, encrypted password, email linked to the account, shopping cart identification. 480 hours
Statistic cookies
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.
Cookie name Provider Purpose Expiry
collect Google It is used to send data to Google Analytics about the visitor's device and its behavior. Track the visitor across devices and marketing channels. Session
r/collect Google It is used to send data to Google Analytics about the visitor's device and its behavior. Track the visitor across devices and marketing channels. Session
_ga Google Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 years
_gat Google Used by Google Analytics to throttle request rate 1 day
_gd# Google This is a Google Analytics Session cookie used to generate statistical data on how you use the website which is removed when you quit your browser. Session
_gid Google Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 1 day
Content not available